Vi er en seriøs mekaniker i branchen, hvorfor vi har et samarbejde med Autobranchen Danmark.

Hos os kan du altid regne med personlig rådgivning og en aftalt pris, vi kan stå inde for.

​Hos DJB Auto ApS har du 24 måneders fabriksgaranti på stumper og dele.

Få udbedret din skade på vores skadecenter​

Leder du efter et skadecenter, som kan udbedre en forsikringsskade eller anden skade på din bil? Så er du kommet til det rette sted. Hos DJB Auto ApS har vi stor erfaring med både nye og gamle biler samt el-biler og varebiler.

Vi reparerer alle bilmærker og bilmodeller for både private og erhverv fra bl.a. Horsens, Skanderborg, Juelsminde, Odder og omegn.

Erfaring med alle biler såsom Peugeot, VW og Audi med mere

I vores skadecenter står vi både for din vurdering af bil og den efterfølgende reparation. Vi tager os også af forsikringsselskabet, hvis det er en forsikringsskade, og samtidig giver vi naturligvis personlig rådgivning, hvis du ønsker det.

Vi har mange års erfaring med alle slags biler såsom Peugeot, VW, Audi, BMW og så videre. Vores dygtige og erfarne automekanikere er faglærte, og de kommer løbende på efteruddannelse. Dermed er de i stand til at håndtere både ældre biler og de helt moderne biler med den sidste nye teknologi.

Du kan altid forvente at møde et højt serviceniveau, når vi skal hjælpe dig på vores autoværksted. Samtidig lægger vi stor vægt på at levere kvalitet og at blive færdige til det aftalte tidspunkt. Det betyder, at vi er et pålideligt skadecenter, som går højt op i vores kundetilfredshed, hvorfor du trygt kan komme til os med din næste skade.

Kontakt dit skadecenter for en tid til bilen

Du er velkommen til komme forbi vores skadecenter eller kontakte os for at få en snak. Vi laver gerne en vurdering af skaden på din bil og et uforpligtende tilbud med en fast pris, hvis du selv skal betale for skaden.

Du kan ringe til os på telefon 61 75 19 32 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@djbauto.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld vores formular og bliv kontaktet snarest!

Du kan altid udfylde formularen, hvis du har spørgsmål til vores priser. 

Du kan forvente svar indenfor 24 timer.

Kunderne har altid ret

117 Google-anmeldelser
4.8/5
44 Facebook-anmeldelser
4.8/5