Vi er en seriøs mekaniker i branchen, hvorfor vi har et samarbejde med Autobranchen Danmark.

Hos os kan du altid regne med personlig rådgivning og en aftalt pris, vi kan stå inde for.

​Hos DJB Auto ApS har du 24 måneders fabriksgaranti på stumper og dele.

​Autoopretning af biler efter trafikuheld og parkeringsskader

Har du været ude for et uheld, og skal bilen nu en tur til autoopretning? Så lad os gøre din bil klar igen. Hos DJB Auto ApS har vi specialiseret os i alle former for autoskader og forsikringsskader. Det kan være i forbindelse med alt fra større trafikuheld til mindre parkeringsskader.

Vi reparerer biler for både private og erhverv, og kunderne kommer fra bl.a. Horsens, Skanderborg, Odder og Juelsminde samt mange andre steder.

Alt fra bilka-buler til skader efter harmonikasammenstød

Uanset om din bil blot har fået en mindre bilkabule, som du selv vil betale for, eller om bilen har været involveret i et større harmonikasammenstød, så er vi altid klar til at reparere din bil.

Vi har stor erfaring med forsikringssager, og derfor kan du trygt lade os stå for alt fra at vurdere skaden til den efterfølgende autoopretning. Vi varetager med andre ord kontakten med forsikringsselskabet og giver samtidig personlig rådgivning.

Vi har mange års erfaring med alle bilmærker og bilmodeller, og vores faglærte og erfarne automekanikere kommer løbende på efteruddannelse. Dermed er de i stand til at håndtere alt fra ældre biler til moderne biler med den sidste nye teknologi.

Du kan altid forvente kvalitet og et højt serviceniveau hos os samtidig med, at vi lægger stor vægt på, at bilen skal være færdig på det aftalte tidspunkt og til den aftalte pris.

Kontakt os for mere information om autoopretning

Du er velkommen til at få en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi sætter gerne en tid af til vurdering af bilens skader, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud for autoopretning, hvis du selv vil betale.

Du kan ringe på telefon 61 75 19 32 for at aftale et tidspunkt, eller du kan skrive til os på e-mail info@djbauto.dk.

Udfyld vores formular og bliv kontaktet snarest!

Du kan altid udfylde formularen, hvis du har spørgsmål til vores priser. 

Du kan forvente svar indenfor 24 timer.

Kunderne har altid ret

117 Google-anmeldelser
4.8/5
44 Facebook-anmeldelser
4.8/5