Vi er en seriøs mekaniker i branchen, hvorfor vi har et samarbejde med Autobranchen Danmark.

Hos os kan du altid regne med personlig rådgivning og en aftalt pris, vi kan stå inde for.

​Hos DJB Auto ApS har du 24 måneders fabriksgaranti på stumper og dele.

Service og reparation af varevogn fra alle bilmærker

Er det blevet tid til service eller reparation af varevogn? Så kontakt os for at lave en aftale. Hos DJB Auto ApS har vi stor erfaring med at servicere og reparere alle typer varebiler fra alle bilmærker.

Vi tager os af alt fra serviceeftersyn til motorstop. Vi har både privat- og erhvervskunder, og de kommer bl.a. fra Horsens, Skanderborg, Odder og Juelsminde samt mange andre byer.

Højt serviceniveau med levering på det aftalte tidspunkt

Mange af vores kunder er håndværkere og andre former for selvstændige erhvervsdrivende, som er afhængige af deres varebiler. Vi servicerer også større virksomheder.

Uanset om varebilen får en skade, går i stykker eller skal til service, så er vi opmærksomme på, at det er vigtigt, at bilen bliver klar så hurtigt som muligt, og at den bliver klar til det aftalte tidspunkt.

Vi har mange års erfaring, og vores erfarne og veluddannede automekanikere kommer løbende på efteruddannelse, så de også er i stand til at reparere den sidste nye teknologi. Det betyder, at vi kan håndtere enhver reparation af varevogn. Du kan naturligvis både forvente personlig rådgivning, god kvalitet og et højt serviceniveau.

Kontakt os for en tid til reparation af varevogn

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver også gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud på service eller reparation af varevogn.

Du kan ringe på telefon 61 75 19 32 for at bestille tid eller for at høre nærmere. Du er også velkommen til i stedet at skrive til os på e-mail info@djbauto.dk, hvis du foretrækker det

Udfyld vores formular og bliv kontaktet snarest!

Du kan altid udfylde formularen, hvis du har spørgsmål til vores priser. 

Du kan forvente svar indenfor 24 timer.

Kunderne har altid ret

117 Google-anmeldelser
4.8/5
44 Facebook-anmeldelser
4.8/5