Vi er en seriøs mekaniker i branchen, hvorfor vi har et samarbejde med Autobranchen Danmark.

Hos os kan du altid regne med personlig rådgivning og en aftalt pris, vi kan stå inde for.

​Hos DJB Auto ApS har du 24 måneders fabriksgaranti på stumper og dele.

​Forsikringsskade på bil, el-bil eller varebil

​Har du en forsikringsskade på bil, som du skal have ordnet? Så kan vi hjælpe dig videre. Hos DJB Auto ApS har vi stor erfaring med at udbedre skader på nye og gamle biler, herunder bl.a. el-biler og varebiler. Vi servicerer både privat- og erhvervskunder fra bl.a. Horsens, Juelsminde, Skanderborg, Odder og omegn, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kommer fra et af disse områder og har brug for vores hjælp.

Vi sikrer en personlig rådgivning og et højt serviceniveau

Vi tager os af alle typer forsikringsskader på alle bilmærker og alle bilmodeller. Vi har stor erfaring med både reparation og forsikringsskader, og dermed kan du være sikker på, at forløbet glider så nemt som muligt.

Vores dygtige automekanikere har både erfaring, uddannelse og efteruddannelse, og det gør dem bl.a. i stand til at håndtere den teknologiske udvikling, der præger moderne biler.

Du kan altid forvente at få personlig rådgivning på vores skadecenter i forbindelse med en forsikringsskade på bil, og vi lægger i det hele taget stor vægt på at have et højt serviceniveau. Samtidig vægter vi det højt, at vi skal være færdige på det aftalte tidspunkt, så din bil er klar, når du skal bruge den.

Få en tid til udbedring af forsikringsskade på bil

Kontakt os gerne for at høre nærmere, når du skal have lavet en forsikrings skade på bil. Vi står altid klar til at tage en snak med dig om, hvor akut dit behov er og om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Du er velkommen til at komme forbi, men du kan også ringe til os på telefon 61 75 19 32 eller skrive en e-mail på info@djbauto.dk. Her kan vi aftale det videre forløb.

Udfyld vores formular og bliv kontaktet snarest!

Du kan altid udfylde formularen, hvis du har spørgsmål til vores priser. 

Du kan forvente svar indenfor 24 timer.

Kunderne har altid ret

117 Google-anmeldelser
4.8/5
44 Facebook-anmeldelser
4.8/5