BMW Service i Horsens

eller

Ring os på  61 75 19 32 

Hvorfor vælge DJB Auto til din BMW service?

Vi er en seriøs mekaniker i branchen, hvorfor vi har et samarbejde med Autobranchen Danmark.

Hos os kan du altid regne med personlig rådgivning og en aftalt pris, vi kan stå inde for.

​Hos DJB Auto ApS har du 24 måneders fabriksgaranti på stumper og dele.

BMW-service, BMW-reparation og anden vedligeholdelse

Leder du efter et autoværksted, som har specialiseret sig i BMW-service? Så behøver du ikke at lede længere. Hos DJB Auto ApS har vi stor erfaring med at servicere og reparere nye og ældre BMW’er for private og erhverv. Vi servicerer bilejere fra bl.a. Horsens, Skanderborg, Odder, Juelsminde og omegn.

Veluddannede automekanikere er klar til at ordne din BMW

Vi laver alle former for BMW-service og BMW-reparation, herunder serviceeftersyn, autoopretning og forsikringsskader. Vi klarer også gerne service af dit klimaanlæg, firehjulsudmåling og udskiftning af dæk med videre.

Vores dygtige og veluddannede automekanikere kommer løbende på efteruddannelse. Derfor er de kvalificerede til at servicere og reparere både nye og ældre BMW’er. Du kan naturligvis forvente både en god kvalitet og et højt serviceniveau på vores autoværksted, ligesom du kan regne med, at du får din bil til tiden.

Hvad koster BMW-service?

Vores priser for BMW-service afhænger bl.a. af behovet for reservedele, herunder om det er et større eller mindre serviceeftersyn. Vi har konkurrencedygtige priser, og vi laver ikke reparationer, før vi har aftalt en fast pris eller lavet et overslag. Du får naturligvis personlig rådgivning hver gang, du besøger vores autoværksted.

Kontakt os for en tid til det næste serviceeftersyn

Du er meget velkommen til at komme forbi eller kontakte os, hvis du vil høre nærmere, eller hvis du ønsker et overslag eller uforpligtende tilbud på et serviceeftersyn af din BMW.

Du kan ringe på telefon 61 75 19 32 for at lave en aftale, eller du kan skrive til e-mail info@djbauto.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld vores formular og bliv kontaktet snarest!

Du kan altid udfylde formularen, hvis du har spørgsmål til vores priser. 

Du kan forvente svar indenfor 24 timer.

Kunderne har altid ret

117 Google-anmeldelser
4.8/5
44 Facebook-anmeldelser
4.8/5