Klargøring til Syn i Horsens - Tryg & Effektiv

eller

Ring os på  61 75 19 32 

Tryghed og gennemsigtighed: Få tilbud på klargøring

Vi er en seriøs mekaniker i branchen, hvorfor vi har et samarbejde med Autobranchen Danmark.

Hos os kan du altid regne med personlig rådgivning og en aftalt pris, vi kan stå inde for.

​Hos DJB Auto ApS har du 24 måneders fabriksgaranti på stumper og dele.

Få udført klargøring til syn hos DJB Auto ApS

Hos DJB Auto ApS står vi altid klar til at stå for din klargøring til syn. Vi er et professionelt autoværksted med mange års erfaring i branchen, hvorfor du trygt kan vælge os som din næste samarbejdspartner, når du skal have foretaget en klargøring inden bilsyn. Vores værksted ligger i Horsens, hvor vi hjælper kunder fra både Juelsminde, Skanderborg, Odder og omegn.

Hvis din bil snart skal til syn, er det en god idé at få foretaget en klargøring af vores mekaniker. Her bliver din bil tjekket efter for fejl og mangler, som vil have betydning for, hvorvidt din bil kan gå gennem synet eller ej. Hvis der er noget, som bør udbedres, før bilen skal synes, ordner vi naturligvis gerne dette

Vi tilbyder klargøring til syn til en attraktiv pris

Hos os finder du dygtige og kompetente mekanikere, som står klar til at udføre klargøring til syn for dig. Vi kan ordne alle slags biltyper og mærker, så du bør ikke tøve med at overlade din bil til os. Vi garanterer veludført arbejde og pleje til attraktive priser.

Som bilejer er det vigtigt at sørge for at få foretaget syn af bil, når den skal. Bilen skal synes første gang, når den er 4 år gammel. Efterfølgende indkalder Trafikstyrelsen til bilsyn hvert andet år, hvis bilen vejer under 3.500 kg. Hos DJB Auto ApS tilbyder vi en professionel klargøring til syn, hvor vi sikrer dig, at din bil lever op til alle krav.

Kontakt os for flere oplysninger

Har du spørgsmål om klargøring til syn, eller vil du gerne bestille en tid? Så er du altid meget velkommen til at komme forbi med din bil på vores autoværksted eller kontakte os. Du kan give os et kald på telefon 61 75 19 32 eller sende en e-mail afsted på info@djbauto.dk. Vi vender altid tilbage hurtigst muligt med en besvarelse på din henvendelse.

Udfyld vores formular og bliv kontaktet snarest!

Du kan altid udfylde formularen, hvis du har spørgsmål til vores priser. 

Du kan forvente svar indenfor 24 timer.

Kunderne har altid ret

117 Google-anmeldelser
4.8/5
44 Facebook-anmeldelser
4.8/5