Vi er en seriøs mekaniker i branchen, hvorfor vi har et samarbejde med Autobranchen Danmark.

Hos os kan du altid regne med personlig rådgivning og en aftalt pris, vi kan stå inde for.

​Hos DJB Auto ApS har du 24 måneders fabriksgaranti på stumper og dele.

Oliefyr til bil – opvarmning uden adgang til elektricitet

​Drømmer du om en varm bil om morgenen, og er du på udkig efter et oliefyr til bil? Så har vi en løsning. Hos DJB Auto ApS eftermonterer vi oliedrevne motorvarmere, der ikke behøver adgang til elektricitet. Vi har både privat- og erhvervskunder fra bl.a. Horsens, Skanderborg, Juelsminde og Odder samt mange andre steder, og vi står også klar til at hjælpe dig.

Gå ud til en varm og køreklar bil på de kolde morgener

Hvem drømmer ikke om at kunne sætte sig ud i en varm bil om morgenen – og så ovenikøbet en bil uden hverken dug eller frost på ruderne, selvom bilen står under åben himmel.

Løsningen kunne være en eldreven motorvarmer, men den kræver, at du kan trække en ledning, og det er ikke altid muligt. Vi tilbyder derfor montering af oliefyr til bil, og disse fyr virker alle steder og i alle situationer. Dermed har du altid en varm bil samtidig med, at der bliver mindre slitage på motoren, og du kan køre med det samme.

Vi monterer motorvarmere i alle bilmærker og bilmodeller, og vi tilbyder både personlig rådgivning og et højt serviceniveau. Vi er et pålideligt autoværksted, og derfor kan du hos os altid regne med den aftalte pris og det aftalte leveringstidspunkt.

Få et uforpligtende tilbud på et oliefyr til bil i dag

Kontakt os gerne for at høre mere om oliedrevne fyr og om vores priser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på et oliefyr til bil med montering.

Du kan ringe til os på telefon 61 75 19 32 for at få mere information, eller du kan skrive til os på e-mail info@djbauto.dk.

Udfyld vores formular og bliv kontaktet snarest!

Du kan altid udfylde formularen, hvis du har spørgsmål til vores priser. 

Du kan forvente svar indenfor 24 timer.

Kunderne har altid ret

117 Google-anmeldelser
4.8/5
44 Facebook-anmeldelser
4.8/5